Το όπλο της Ελλάδας που προβληματίζει την ΤουρκίαΤο τρομερό όπλο της Ελλάδας που τρέμει η Τουρκία είναι στο νερό και λέγονται πυραυλάκατοι.

Η Ελλάδα διαθέτει ένα τρομερό όπλο, με το οποίο μπορεί να χτυπήσει ανά πάσα στιγμή τις τουρκικές βάσεις στα παράλια της Μικράς Ασίας.

Πρόκειται για τις επτά ελληνικές πυραυλακάτους τύπου Roussen.

Η Ελλάδα διαθέτει έξι πυραυλάκατους Super Vita, με τους 56 Εxoset MΜ 40 Block 3.

Οι Εxoset MΜ 40 Block 3 μπορούν να χτυπάνε στόχους εδάφους από οποιοδήποτε σημείο του Αιγαίου, με 180 χλμ βεληνεκές πράγμα που σημαίνει ότι οι τουρκικές βάσεις σε Ακσάζ και Νταλαμάν δεν θα είναι ποτέ ασφαλείς.

Να θυμίσουμε ότι ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, Μπομπ Μενέντεζ, χαρακτήρισε την Τουρκία σαν μία χώρα επιθετική που ενεργεί «εναντίον μίας γειτονικής της χώρας και δημιουργεί τριβές στο ΝΑΤΟ».

Ο Μπομπ Μενέντεζ τόνισε ότι στις τουρκικές φυλακές υπάρχουν περισσότεροι δικηγόροι και δημοσιογράφοι «από οποιοδήποτε άλλο μέρος στον κόσμο». «Και υπάρχουν μερικά άσχημα μέρη στον κόσμο, οπότε μπορείτε απλα να φανταστείτε τι σημαίνει αυτό», συμπλήρωσε.

Ο Αμερικανος Γερουσιαστής υπογράμμισε ότι η βάση της Αλεξανδρούπολης «θα απομονώσει την Ελλάδα από πιθανό κίνδυνο με τον γείτονά της Τουρκία».