Τρόμος για 50χρονη την έδεσαν οι ληστές και την απελευθέρωσαν τα ανήλικα παιδιά τηςΔεμένη και φιμωμένη εντόπισαν τη μητέρα τους, λίγο πριν από τη μια το μεσημέρι της Παρασκευής, τα δύο ανήλικα παιδιά της επιστρέφοντας από το σχολείο τους. Η 50χρονη γυναίκα νωρίς το πρωί άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματός της, για να πετάξει τα σκουπίδια. 

Δυο άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και με μαχαίρια στα χέρια είχαν καταφέρει να μπουν στην πολυκατοικία της οδού Δαρδανελίων, στη Γλυφάδα. Τραυμάτισαν ελαφρά τη γυναίκα στα χέρια και την υποχρέωσαν να τους οδηγήσει στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος, όπου άνοιξαν όλες τις ντουλάπες και εντόπισαν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο. 

Με την απειλή των μαχαιριών υποχρέωσαν το θύμα να τους το ανοίξει και άρπαξαν από το εσωτερικό του χρυσαφικά και 1000 € σε χαρτονομίσματα.

Οι δράστες έδεσαν με μονωτική ταινία τη γυναίκα στα χέρια και τα πόδια, ενώ την φίμωσαν για να μην μπορεί να καλέσει σε βοήθεια. Όταν τα ανήλικα παιδιά της επέστρεψαν από το σχολείο, την εντόπισαν και την απελευθέρωσαν και τότε κάλεσε την αστυνομία.