Έμπαινε σε σπίτια και τα… έγδυνε – Έκλεβε από οικιακές συσκευές μέχρι και σωλήνες θέρμανσης!Εξιχνιάστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου 8 περιπτώσεις κλοπής και συνελήφθη, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, ο δράστης διέρρηξε παράθυρο κουζίνας οικίας και αφαίρεσε από το εσωτερικό διάφορες χάλκινες σωληνώσεις, ωστόσο έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Από την κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα τμήματα χαλκοσωλήνων, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο.

Επιπλέον, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 23-12-2022 έως 04-04-2023, διέπραξε -7- ακόμη περιπτώσεις κλοπής, -6- σε οικίες, κατά κύριο λόγο ακατοίκητες, και -1- σε άλλο κλειστό χώρο, από τις οποίες αφαίρεσε διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, ηλεκτρικές συσκευές και άλλα αντικείμενα οικιακής χρήσης (σωληνώσεις χαλκού, σωλήνες συστήματος θέρμανσης, συλλέκτες θέρμανσης και ύδρευσης, ψυγείο, εξωτερική μονάδα κλιματιστικού, ηλεκτρική σκούπα, τηλεόραση, στερεοφωνικό ηλεκτρικό σύστημα κ.α.), καθώς και διάφορα εργαλεία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

lawandorder.gr/