Στην εντατική πατέρας που πήρε φωτιά την ώρα που σούβλιζε το αρνί



Στο κόκκινο η αγωνία για τον 42χρονο στη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας ενός ανήλικου παιδιού δίνει μάχη σε νοσοκομείο της πόλης, μετά το ατύχημα που είχε το Πάσχα, όταν σούβλιζε το αρνί…

Ο νεαρός πατέρας παραμένει στην εντατική νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει σοβαρή. Το ατύχημα που τον έστειλε σε ΜΕΘ σημειώθηκε το Πάσχα όταν πήρε φωτιά την ώρα που σούβλιζε το αρνί, με την οικογένειά του. Ο άτυχος άντρας τυλίχτηκε στις φλόγες και υπέστη εγκαύματα στο 50% του σώματός του. Αιτία μια λάθος κίνηση που έκανε ο ίδιος. Σε μια προσπάθεια να δυναμώσει τη φωτιά έριξε οινόπνευμα και αμέσως η φωτιά τύλιξε το σώμα του. Η σύζυγος και οι φίλοι του, που ήταν κοντά έτρεξαν και την έσβησαν αλλά ο τραυματισμός του 42χρονου, ήταν ήδη σοβαρός.

Παραλίγο τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, όταν ένας 42χρονος επιχείρησε να δυναμώσει τη φωτιά ρίχνοντας οινόπνευμα όσο έψηνε το αρνί με αποτέλεσμα να λαμπαδιάσει. Ανήμερα του Πάσχα, σε οικογενειακό τραπέζι στην Θεσσαλονίκη, ένας 42χρονος μαζί με την συζυγό του και ένα ανήλικο παιδί στην περιοχή του Ευόσμου, ετοιμάζονταν να ψήσουν το αρνί.

Όταν ο άνδρας επιχείρησε να δυναμώσει τη φωτιά πετώντας οινόπνευμα, τότε υπήρξε ανάφλεξη του μπουκαλιού με το οινόπνευμα που κρατούσε και η φωτιά γρήγορα επεκτάθηκε στο σώμα του. Αμέσως στο σπίτι του 42χρονου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλεύεται για πέμπτη μέρα στην ΜΕΘ Εγκαυμάτων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το νοσοκομείο, τα εγκαύματα είναι στο 50% του σώματος του άτυχου άνδρα, και η κατάσταση της υγείας του είναι μεν σοβαρή αλλά σταθερή.

Οι γιατροί παραμένουν αισιόδοξοι ότι λόγω της ηλικίας του θα υπάρξει θετική εξέλιξη, ωστόσο άπαντες βρίσκονται επί ποδός καθώς είναι μεγάλη η έκταση των εγκαυμάτων του 42χρονου.

directus.gr/