Άγριο επεισόδιο - Τους περίμεναν με σιδηρογροθιές και καραμπίναΣύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport το σοβαρό επεισόδιο έγινε αργά το βράδυ όταν τρία νεαρά άτομα πήγαν στο σπίτι μιας οικογένειας για να λύσουν προσωπικές διαφορές.

Όπως οι ίδιοι κατέθεσαν στην αστυνομία μόλις έφτασαν στην αυλή τους περίμεναν τρία ή τέσσερα άτομα, τα οποία τους επιτέθηκαν με διάφορα αντικείμενα, κάνοντας λόγο και για σιδηρογροθιές. Ο ένας από αυτούς μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία των θυμάτων, κρατούσε κοντόκαννη καραμπίνα και πυροβόλησε τον έναν από τους τρεις νεαρούς στο πόδι, τραυματίζοντάς τον ευτυχώς ελαφρά.

Οι τρεις νεαροί, ηλικίας 27, 23 και 22 ετών, αμέσως μετά την επίθεση πήγαν στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας, όπου δέχτηκαν τις πρώτες βοηθειες και αποχώρησαν.

Το απόγευμα μετέβησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας και κατήγγειλαν την επίθεση που δέχτηκαν.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας αναζήτησαν τους δράστες στα πλαίσια του αυτοφώρου, ωστόσο δεν εντοπίστηκαν. Οι αστυνομικοί όμως στο σπιτι βρήκαν και κατάσχεσαν μια καραμπίνα, η οποία φέρεται να είναι αυτή που χρησιμοποιήθηκε στη συμπλοκή.

lamiareport.gr
Νεότερη Παλαιότερη