Θάνατος Λοχία Βασίλη Μποϊτση – Τη Μεγάλη Τρίτη η κηδεία του στην Οιχαλία Τρικάλων



Την Μεγάλη Τρίτη κηδεύεται ο άτυχος 38χρονος Βασίλης Μποΐτσης που σκοτώθηκε την περασμένη Παρασκευή με τη σύντροφο του σε τροχαίο στην ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας, στο ύψος του Πετρόπορου.

Η κηδεία θα γίνει αύριο Μ. Τρίτη 11 Απριλίου 2023 και ώρα 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας  Τρικάλων.

Αφήνει πίσω του την κόρη του ΣΩΤΗΡΙΑ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ, τον ΠΑΤΕΡΑ:  ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΜΠΟΪΤΣΗ, λοιπούς συγγενείς και φίλους.

Σημ.Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας Τρικάλων την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2023 και ώρα 10:15 π.μ.

Την τελετή επιμελείται το γραφείο τελετών ΣΩΤΗΡΙΟΥ  ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΥ Τηλ:. 24310-39975 Κιν:.  6947328986

Ο άτυχος 38χρονος τη φετινή χρονιά παρακολουθούσε ειδικότητα στον τομέα Μηχανολογίας στη Γ´ τάξη στο 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Τρικάλων και η Διεύθυνση και ο Σύλλογος των Εκπαιδευτικών του Διδακτηρίου εξέδωσε το παρακάτω συλλυπητήριο μήνυμα:

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ 1ου ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑ.Λ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Με βαθιά λύπη πληροφορηθήκαμε τον τραγικό θάνατο του Λοχία Βασιλείου Μποΐτση, που φοιτούσε στη Γ’ Τάξη του σχολείου μας σε ειδικότητα του τομέα Μηχανολογίας και της συντρόφου του μετά από το σφοδρό τροχαίο ατύχημα που συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής 7/4/23 στην εθνική οδό Τρικάλων-Λάρισας.

Εκφράζουμε τα πιο εγκάρδια και ειλικρινή συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή μας στις οικογένειές τους. Ευχόμαστε να έχουν δύναμη και κουράγιο για την τεράστια απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων.

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος των εκπαιδευτικών του 1ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Τρικάλων

ΠΗΓΗ: https://krinilive.gr