Τι συνέβη με το ύποπτο δέμα στη ρωσική πρεσβεία - Παραλήπτης ο... Τσετσένος ηγέτης Καντίροφ



Το κουτί ανέγραφε ως παραλήπτη τον ηγέτη της Τσετσενίας, Ραζμάν Καντίροφ, και ο 66χρονος επιχείρησε να το παραδώσει στους φύλακες της ρωσικής πρεσβείας.

Συναγερμός σήμανε αργά το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο στην πρεσβεία της Ρωσίας, στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας 66χρονος εκτόξευσε ένα κουτί στον μαντρότοιχο της πρεσβείας. Επιτόπου έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).

Τελικά, το κουτί ανέγραφε ως παραλήπτη τον ηγέτη της Τσετσενίας, Ραζμάν Καντίροφ, και ο 66χρονος επιχείρησε να το παραδώσει στους φύλακες της ρωσικής πρεσβείας.

Οι υπάλληλοι αρνήθηκαν να παραλάβουν το κουτί, με τον 66χρονο να το εγκαταλείπει στο σημείο και να προσπαθεί να απομακρυνθεί με ταξί που τον ανάμενε. Άμεσα ακινητοποιήθηκε τόσο αυτός όσο και ο οδηγός του ταξί, ενώ στο σημείο κλήθηκαν άνδρες των ΤΕΕΜ για να εξετάσουν το περιεχόμενου του κουτιού.

Όπως διαπιστώθηκε το κουτί με το όνομα του Τσετσέντου ηγέτη, ήταν… κενό, με τους δυο άνδρες που προσήχθησαν να δίνουν μέχρι και αυτήν την στιγμή εξηγήσεις.

thetoc.gr