Τον έδειρε και τον έστειλε στο νοσοκομείο για μια προσπέραση....



Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε την σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη, όταν ένας 56χρονος μοτοσικλετιστής έδειρε άγρια και έστειλε στο νοσοκομείο 26χρονο επειδή τον είχε κάνει το… λάθος να τον προσπεράσει με το αυτοκίνητό του!

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 26χρονος οδηγός αυτοκινήτου προσπέρασε με το όχημά του έναν 56χρονο μοτοσικλετιστή σε δρόμο της Θεσσαλονίκης. Οι δυο άνδρες ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση μετά την προσπέραση.

Σύμφωνα με το thestival.gr ο 26χρονος συνέχισε την πορεία του με το αυτοκίνητό του, αλλά ο 56χρονος μοτοσικλετιστής δεν έλεγε να ηρεμήσει. Είχε βγει εκτός εαυτού. Αντί να πάει στον προορισμό του άρχισε να ακολουθεί τον 26χρονο μέχρι το σπίτι του, στη Θέρμης της Θεσσαλονίκης.

Μόλις ο 26χρονος στάθμευσε το αυτοκίνητό του, ο 56χρονος κατέβηκε από τη μηχανή του, του επιτέθηκε και τον χτύπησε με μανία στο πρόσωπο.

Ο πατέρας του νεαρού που ήταν στο σπίτι της οικογένειας άκουσε την φασαρία βγήκε έξω και είδε τον γιο του να δέχεται επίθεση. Αμέσως πιάστηκε κι αυτός στα χέρια με τον 56χρονο μοτοσικλετιστή.

Αλληλομηνύσεις και εισαγωγή στο νοσοκομείο
Πατέρας και γιος έκαναν μήνυση για σωματική βλάβη στον 56χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα Θέρμης. Μήνυση για σωματική βλάβη υπέβαλε και ο 56χρονος στον πατέρα του νεαρού. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και λίγο αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο 26χρονος εισήχθη στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, έχοντας ελαφρά τραύματα στο κεφάλι. Τέσσερις ημέρες μετά πήρε εξιτήριο.

newsit.gr/