Ξέμεινε η Τουρκία από καινούργια drone – Το πρόβλημα με τη γραμμή παραγωγήςΞέμεινε η Τουρκία από καινούργια drone, με τον Γενικό Διευθυντή της TUSAŞ να αναδεικνύει το πρόβλημα με τις πολλές παραγγελίες.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Τεμέλ Κοτίλ, η Τουρκία κατασκευάζει πέντε ANKA το μήνα.

«Αυτή τη στιγμή, η Τουρκία αντιμετωπίζει το πρόβλημα της μη τήρησης εντολών», υπογράμμισε, καθώς όπως είπε ο Γενικός Διευθυντής TUSAŞ η εταιρεία δεν μπορεί να παραδώσει τις παραγγελίες που της έχουν γίνει καθώς το ενδιαφέρον για τα τουρκικά drone και Bayraktar είναι τεράστιο.

Ξέμεινε η Τουρκία από καινούργια drone – Το πρόβλημα με τη γραμμή παραγωγής
«Κατασκευάζουμε 5 μονάδες ANKA το μήνα. Αυτή τη στιγμή, η Τουρκία αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μη τήρηση εντολών», ανέφερε.

Την ίδια ώρα, ο Τούρκος ναύαρχος ε.α. Τσιχάτ Γιαϊτσί, μίλησε για το νέο τουρκικό μίνι αεροπλανοφόρο ANADOLU και αποκάλυψε μέρος των τουρκικών σχεδίων για τις αποστολές του.

Σύμφωνα με τον Τούρκο ναύαρχο, το ANADOLU θα κινείται στην Ανατολική Μεσόγειο «μεταξύ Λιβύης και Τουρκίας».

«Η αποστολή του TCG Anadolu στην Ανατολική Μεσόγειο μεταξύ Λιβύης και Τουρκίας θα είναι το μήνυμα ότι στεκόμαστε πίσω από τη Συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης που στεφανώνει τη Γαλάζια Πατρίδα και την παρουσία μας στη Λιβύη», τόνισε ο Τσιχάτ Γιαϊτσί στο τουρκικο tv100.com.