Επεισοδιακή σύλληψη 16χρονου στη Χαλκιδική – Πήδηξε από τη μηχανή για να ξεφύγει



Σε μία επεισοδιακή σύλληψη ενός 16χρονου για ναρκωτικά προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου το απόγευμα της Παρασκευής.

Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν οι αστυνομικοί του Τ.Α. Πολυγύρου, πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση προκειμένου να κάνουν έλεγχο στον ανήλικο, ελληνικής καταγωγής.

Όλα συνέβησαν όταν το απόγευμα της Παρασκευής οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 16χρονο να οδηγεί δίκυκλη μηχανή στην περιοχή του Πολυγύρου στη Χαλκιδική. Όμως όταν του έκαναν σήμα για να σταματήσει προκειμένου να πραγματοποιήσουν έλεγχο ο νεαρός πήδηξε από τη μηχανή, η οποία έπεσε πάνω στο αστυνομικό όχημα, και τράπηκε σε φυγή.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.

Μετά από έρευνα, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 673 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 2 κινητά τηλέφωνα. Επίσης κατασχέθηκε και η παραπάνω δίκυκλη μοτοσικλέτα, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Σημειώνεται πως ο 16χρονος ενώ έπεσε από τη μηχανή τραυματίστηκε ελαφρά με αποτέλεσμα να διακομισθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Πολυγύρου, απ’ όπου λίγες ώρες αργότερα πήρε εξιτήριο.

directus.gr