Ο Ερντογάν στοχοποίησε την Θράκη μας!-Ομιλία-σοκ κατά του Ελληνισμού λίγο μετά τα εκλογικά αποτελέσματα στη ΚομοτηνήΚάποιοι εξακολουθούν να έχουν αυταπάτες στην Αθήνα.Η Τουρκία δεν αλλάζει και ας επιστρέψουμε στον ρεαλισμό. Η Άγκυρα έχει ξεκάθαρα σχέδια κατά του Ελληνισμού, ειδικά με τα εκλογικά αποτελέσματα στη Κομοτηνή!

Αναλυτικά τι ανέφερε ο Ερντογάν:

«Τα αδέρφια μας που προέρχονται από τη Δυτική Θράκη, τη Βουλγαρία και τα Βαλκάνια δεν είναι μετανάστες σε αυτή την χώρα σ.σ. (Τουρκία)».

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην ομιλία του στο πρόγραμμα «Μεγάλη Ρωμυλία» ανέφερε: «Τα αδέρφια μας που προέρχονται από τη Δυτική Θράκη, τη Βουλγαρία και τα Βαλκάνια δεν είναι μετανάστες σε αυτή την χώρα».

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρευρέθηκε στο πρόγραμμα «Great Rumelia Meeting» που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Haliç και έδωσε ομιλία.

«Σήμερα, βλέπω μια υπέροχη πλημμύρα αγάπης, μια θάλασσα αγάπης, που εκτείνεται από την Προύσα στη Βοσνία, από την Κωνσταντινούπολη ως τα Σκόπια. Εδώ, βλέπω το σύμβολο της αιώνιας αδελφότητάς μας, του οποίου η ζύμη ζυμώνεται με πόνο, βάσανα, αγάπη, στοργή και αλληλεγγύη».

«Είμαστε ένα κράτος που κληρονόμησε τη σημαία της ανεξαρτησίας και του μέλλοντος από τους Οθωμανούς»

Τονίζοντας ότι οι άνθρωποι στην αίθουσα είναι πολύ όμορφοι και πιστοί, ο Πρόεδρος Ερντογάν είπε: «Εύχομαι στον Κύριό μου να διαιωνίσει τη συνομιλία μας. Αδέρφια και αδερφές μου, είμαστε ένα κράτος που κληρονόμησε τη σημαία της ανεξαρτησίας και του μέλλοντος από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, η οποία κάποτε κυβερνούσε πάνω από 10 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα. Η Δημοκρατία της Τουρκίας δεν είναι το πρώτο αλλά το τελευταίο κράτος του αγώνα μας, που εδώ και χίλια χρόνια αγωνίζεται για ύπαρξη και ανυπαρξία σε αυτά τα εδάφη.”

Στην ομιλία του Ερντογάν, συμμετείχαν από τη Δυτική Θράκη στη «Μεγάλη Συνάντηση Ρωμυλίας», ο Πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης, İbrahim Şerif, ο ψευδοΜουφτή Μουσταφά Τραμπά και επίσης παρευρέθηκαν ο Σύλλογος Αλληλεγγύης Τούρκων Θράκης, η Πρόεδρος του ΔΣ του κόμματος DEB Çiğdem Asafoğlu, η σύζυγος του Σαδίκ και ο γιος του.

Νεότερη Παλαιότερη