Επιτέθηκε σεξουαλικά σε υπάλληλο που… τον έκανε τουλούμι στο ξύλο!Νεαρή σερβιτόρα αναγκάζεται να φύγει από την Πάτρα μετά από ασελγείς πράξεις που δέχθηκε από τον 65χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης στο οποίο εργαζόταν και τον οποίο κατήγγειλε.

Το συμβάν σημειώθηκε σε προάστιο της Πάτρας και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η φοιτήτρια, εργαζόταν για καιρό στην κουζίνα και -τελευταία- είχε παρατηρήσει πως ο άνδρας… την καλόβλεπε, αλλά δεν έδινε σημασία.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, προ ημερών, τα σεξιστικά πειράγματά του άρχισαν να γίνονται εντονότερα και μάλιστα δεν σταματούσε, παρά τις εκκλήσεις της, μέχρι που προκλήθηκε το επεισόδιο μέσα στο μαγαζί!

Ο εργοδότης φέρεται να της έκανε άσεμνη επίδειξη και να τη θώπευε σε διάφορα σημεία του σώματός της. Η κοπέλα έβαλε τις φωνές, όμως δεν αρκέστηκε σ’ αυτό κι έχοντας γνώσεις πολεμικών τεχνών(!), άρχισε να τον χτυπά παντού.

Από τις φωνές έφθασαν στην κουζίνα δύο υπάλληλοι, οι οποίοι στην κυριολεξία… άρπαξαν το αφεντικό τους και το απομάκρυναν από τα… νύχια της συναδέλφου τους.

Ο άνδρας, με το παντελόνι ξεκούμπωτο (!), έφυγε άρον-άρον, ενώ αντικαταστάτης του στο μαγαζί εξόφλησε τη νεαρή για οφειλόμενα μεροκάματά της, με εκείνη να αποχωρεί μην έχοντας άλλη επιλογή.

Η ίδια χρειάστηκε να εξιστορήσει όλα όσα της συνέβησαν στον σπιτονοικοκύρη της -πασίγνωστο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ- με τον ίδιο να της προτείνει να προβεί σε μηνυτήρια αναφορά, αλλά αυτή να λέει πως δεν θα ήθελε να ασχοληθεί με τον «σιχαμένο» και της αρκεί που τις «έφαγε»!

Οντως, η κοπέλα ξενοίκιασε το σπίτι και πλέον αναζητά εργασία σε άλλη περιοχή και ίσως στην Ολλανδία.

eleftherostypos.gr