Επικοινωνία Δένδια με τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας – «Εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας»Πρόσκληση για επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ έλαβε ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Άμυνας του Ισραήλ Γιόαβ Γκάλαντ είχε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο Ν. Δένδιας, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Είχα σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Άμυνας του Ισραήλ Γιόαβ Γκάλαντ, ο οποίος με συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων μου. Ο κ. Γκάλαντ με προσκάλεσε να επισκεφθώ επίσημα το Ισραήλ, όπου και συμφωνήθηκε να πραγματοποιήσω επίσκεψη το συντομότερο δυνατό».

«Συνταγματική υποχρέωση η προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων» – Το μήνυμα Δένδια στους «γείτονες»

Είχα σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ, ο οποίος με συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων μου. Ο κ. Gallant με προσκάλεσε να επισκεφθώ επίσημα το Ισραήλ, όπου και συμφωνήθηκε να πραγματοποιήσω επίσκεψη το συντομότερο δυνατό.

‘Οπως επισήμανε στην ανάρτησή του ο κ. Δένδιας «υπογραμμίστηκε η σημασία της στρατηγικής αμυντικής σχέσεως Ελλάδας και Ισραήλ για την ασφάλεια και την σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή», ενώ «αναδείχθηκε επίσης, το εξαιρετικό επίπεδο της συνεργασίας μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων των χωρών μας».