Ανείπωτη θλίψη μετά την τραγική απώλεια των δύο Ιπταμένων της Πολεμικής Αεροπορίας



Ανείπωτη η σημερινή θλίψη μετά την τραγική απώλεια των δύο Ιπταμένων της Πολεμικής Αεροπορίας.

Με αφορμή το τραγικό αυτό γεγονός, προωθείται η ακόλουθη ανακοίνωση του Τομέα Άμυνας:

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ … ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΤΟΥ CL-215

"Βαθιά η θλίψη όλων μας για την τραγική απώλεια του πληρώματος του πυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215 της Πολεμικής Αεροπορίας, του κυβερνήτη, Σμηναγού (Ι) Χρήστου Μουλά, και του συγκυβερνήτη, Ανθυποσμηναγού (Ι) Περικλή Στεφανίδη.

Τα πληρώματα των πυροσβεστικών αεροσκαφών, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες, με τους παρατεταμένους καύσωνες και την πληθώρα των πυρκαγιών, βρίσκονται σε έναν διαρκή πόλεμο απέναντι στα στοιχεία της φύσης, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες να διαφυλάξουν την ανθρώπινη ζωή, την περιουσία και το περιβάλλον από την καταστροφική δύναμη της φωτιάς.

Το θλιβερό αυτό γεγονός μας υπενθυμίζει τη συνειδητή διακινδύνευση των ιπταμένων και των στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας, εν γένει, που υποστηρίζουν το εξαντλητικό αυτό έργο προς την πολιτεία και το κοινωνικό σύνολο. Μέλημα της πολιτείας πρέπει να αποτελεί η στήριξή τους και η μέριμνα προς τα στελέχη αυτά που διαθέτουν και τη ζωή τους ακόμη για να είμαστε ασφαλείς.

Η σκέψη μας είναι κοντά στους οικείους τους, στους οποίους εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας και τη συμπαράστασή μας για την απώλειά τους. Ο Θεός ας τους αναπαύσει!!!”

Για τον Τομέα Άμυνας

Απτχος (Ι) εα Θωμάς Χατζηαθανασίου
Αν. Γραμματέας Τομέα Άμυνας ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής