Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο η αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό τηςΜάχη στο νοσοκομείο δίνει μία 43χρονη αστυνομικός στη Λάρισα. Ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της.

Στο νοσοκομείο παραμένει και σε κρίσιμη κατάσταση η 43χρονη αστυνομικός που ξυλοκοπήθηκε άγρια τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/8) από τον σύζυγό της στη Λάρισα.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr η άτυχη γυναίκα δίνει μάχη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, με τα άγρια χτυπήματα του συζύγου της να της έχουν προκαλέσει κάκωση στο νεφρό.

Μάλιστα, η αστυνομικός θα έμπαινε και στο χειρουργείο το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να της τοποθετηθεί σωληνάκι.

Το χρονικό

Το αποτρόπαιο συμβάν συνέβη γύρω στις 04:00 στο σπίτι του ζευγαριού, όταν ο σύμφωνα με το τοπικό Μέσο, ο σύζυγός της που είναι επιχειρηματίας άρχισε να χτυπά με μανία.

Σύμφωνα πάντα με το onlarissa.gr, η αστυνομικός και μητέρα δύο παιδιών, φέρεται να ζήτησε από τον σύζυγό της να χωρίσουν.

Γείτονες άκουσαν τις φωνές και ειδοποίησαν την αστυνομία, με τον δράστη να συλλαμβάνεται και την άτυχη γυναίκα να μεταφέρεται στο νοσοκομείο με σπασμένα δόντια και τραύματα στην κοιλιακή χώρα και σε εσωτερικά της όργανα.

Οι Εισαγγελικές Αρχές παραπέμπουν των άνδρα για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Η κράτησή του συνεχίζεται, ενώ πήρε προθεσμία να απολογηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα ενώπιον των ανακριτικών αρχών.

Πηγή:www.reader.gr