Τουρκία: Μπαίνει στη διδακτέα ύλη στα σχολεία η παράνομη τουρκική Γαλάζια Πατρίδα – Φτιάχνουν στρατιώτες οι ΤούρκοιΤουρκία: Μπαίνει στη διδακτέα ύλη στα τουρκικά σχολεία η παράνομη τουρκική Γαλάζια Πατρίδα, με τους Τούρκους να φτιάχνουν στρατιώτες για το μέλλον.

Σε μία αποκάλυψη προχώρησε ο Τσιχάτ Γιαϊτσί αναφορικά με το μέλλον της τουρκικής θεώρησης για την παράνομη Γαλάζια Πατρίδα των Τούρκων, η οποία μοιράζει το Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον ναύαρχο ε.α. Τσιχάτ Γιαϊτσί, οι παράνομοι τουρκικοί χάρτες θα προστεθούν στη διδακτέα ύλη στα σχολεία καθώς ο Τούρκος εκ των πατέρων της παράνομης τουρκικής Γαλάζιας Πατρίδας, είχε συνάντηση με τον Τούρκο υπουργό Παιδείας.

«Είναι σημαντικό να πούμε στα παιδιά μας για την σημασία των θαλασσών μας γιατι πρέπει να τις προστατέψουμε», ανέφερε σε δηλώσεις του στην τουρκική τηλεόραση.

Τουρκία: Μπαίνει στη διδακτέα ύλη στα σχολεία η παράνομη τουρκική Γαλάζια Πατρίδα – Φτιάχνουν στρατιώτες οι Τούρκοι

Το «Δόγμα της Γαλάζιας Πατρίδας» θα διδαχθεί για πρώτη φορά ως μάθημα σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα, με το όνομα Maritime Politics and Strategies στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης.

«Ειμαι σίγουρος ότι αυτό το πρόγραμμα θα αναδείξει ανθρώπους που θα διαμορφώσουν το μέλλον της Τουρκίας», είπε ο Τσιχάτ Γιαϊτσί.