Δύο άτομα προσπάθησαν να αρπάξουν 12χρονη από στάση λεωφορείουΑπόπειρα αρπαγής 12χρονης μαθήτριας σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (20/10) στην Εύβοια, ένα γεγονός που έχει ανησυχήσει την τοπική κοινωνία.

Το συμβάν έγινε στον Δήμο Διρφύων Μεσσαπίων, στο χωριό Τριάδα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το evima.gr. Το 12χρονο κορίτσι περίμενε στη στάση του λεωφορείου, όταν δύο άγνωστοι πλησίασαν απειλητικά προς το μέρος της με σκοπό να την αρπάξουν. Το παιδί έβαλε αμέσως τις φωνές, αφού κατάλαβε ότι ήταν απόπειρα αρπαγής, με αποτέλεσμα οι επίδοξοι απαγωγείς να τραπούν σε άτακτη φυγή.

Οι γονείς του παιδιού ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία, κάνοντας καταγγελία, και έτσι η 12χρονη περιέγραψε ακριβώς το συμβάν στην κατάθεσή της. Η 12χρονη, ανέφερε πως τα δύο άτομα την πλησίασαν με ένα αυτοκίνητο τύπου station wagon, με φιμέ τζάμια. 

Εκεί το παιδί αντιλήφθηκε τις προθέσεις τους, άρχισε να φωνάζει και έτσι οι επίδοξοι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Στη συνέχεια, το παιδί ενημέρωσε αμέσως τους γονείς του οι οποίοι έσπευσαν στο ΑΤ Ψαχνών και έκαναν την καταγγελία.

Πηγή eleftherostypos.gr