Επέλαση της κακοκαιρίας από την Παρασκευή - Έντονα φαινόμενα το ΣαββατοκύριακοΕπέλαση κακοκαιρίας αναμένεται σε λίγες ημέρες με βροχές από την Παρασκευή και κορύφωση των φαινομένων το Σάββατο με διάρκεια έως την Κυριακή. 


Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου Γιάννη Καλλιάνου, ο καιρός θα είναι αίθριος την Τετάρτη και την Πέμπτη, ωστόσο από την Παρασκευή θα αρχίσει να γίνεται άστατος.

Ειδικότερα, όπως είπε σε βίντεο ανάρτησής του στο Facebook, η κακοκαιρία θα αρχίσει από Παρασκευή και θα εκδηλωθεί στα δυτικά-βορειοδυτικά. 

Τα έντονα φαινόμενα θα επεκταθούν το Σαββατοκύριακο, με το βράδυ το Σαββάτου να συνοδεύεται από έντονες βροχοπτώσεις. 

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την πρόγνωση του κ.Καλλιάνου, χιόνια θα εκδηλωθούν στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας το Σαββατοκύριακο. 

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάννου: 

«Βίντεο με την εξέλιξη του καιρού για τις επόμενες ημέρες. Μέχρι και την Πέμπτη θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε καλές ημέρες για τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Από την Παρασκευή θα ξεκινήσει να βρέχει κυρίως στα δυτικά και το Σάββατο θα επικρατήσει κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με βροχές, σποραδικές καταιγίδες, ενισχυμένους ανέμους στα πελάγη και χιόνια στα πολύ ορεινά της Βόρειας Ελλάδας».