Αλλαγή σκυτάλης στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών σε κλίμα ανάτασηςΓια μία ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε χθες το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, κατά τη διάρκεια της παράδοσης- παραλαβής της διοίκησης της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, στο Στρατόπεδο Γεωργούλα.

Ο Ταξίαρχος Γεώργιος Παπαγεωργίου, που πλέον μεταβαίνει αναβαθμισμένος στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) παρέδωσε στον Ταξίαρχο Χρήστο Σπανίδη, παρουσία του Διοικητή της Ι Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγου Νικόλαου Γιαννόπουλου.

Στην τελετή παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των τοπικών θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, καθώς επίσης φορείς, σύλλογοι και ενώσεις του νομού.

Ο υποστράτηγος Νικόλαος Γιαννόπουλος δεν παρέλειψε να συγχαρεί όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων το μόνιμο προσωπικό αλλά και τους στρατιώτες, οι οποίοι υπηρετούν την πατρίδα και είναι, πάντοτε, «άγρυπνοι φρουροί» της εθνικής μας κυριαρχίας», όπως είπε, ενώ ο νέος Ταξίαρχος Χρήστος Σπανίδης ανέφερε πως «οι πεζοναύτες θα συνεχίσουν με το ίδιο πάθος, μέθοδο και πίστη, την προσπάθεια, ώστε οι Ένοπλες Δυνάμεις, τασσόμενες όπως πάντα στην πρώτη γραμμή, να εξακολουθήσουν να αποτελούν τον εγγυητή της ασφάλειας, της εδαφικής ακεραιότητας και της ευημερίας της πατρίδας μας».