Γάζωσαν αυτοκίνητο με καλάσνικοφ – Ένα άτομο βαριά τραυματισμένοΠυροβολισμοί σημειώθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (30.4.24).

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το σοβαρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στην Κρήτη έγινε στο Τσιφούτ Καστέλλι του Δήμου Γόρτυνας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένα αυτοκίνητο «γαζώθηκε» από σφαίρες καλάσνικοφ, με έναν 23χρονο άνδρα να έχει τραυματιστεί. 

Συγκεκριμένα, ο 23χρονος που φέρει διαμπερές τραύμα στον ώμο από πυροβόλο όπλο, μετέβη στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, από όπου ενημέρωσαν την Αστυνομία, με τις Αρχές να διεξάγουν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καταγράφτηκε το αιματηρό επεισόδιο. 


Ο άνδρας βρίσκεται εκτός κινδύνου και μεταφέρεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν ότι μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και παιδιά και πως ένα τραυματίστηκε. 

Την ίδια ώρα, πληροφορίες του flashnews.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για συμπλοκή που έγινε μεταξύ τριών ατόμων, που έχουν συγγένεια μεταξύ τους, λόγω προσωπικών διαφορών.