Το ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει γιατί ο Ερντογάν τρέχει και δεν φτάνει στη Συρία

Το ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει γιατί ο Ερντογάν τρέχει και δεν φτάνει στη Συρία

Το Συριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (SANA) έδωσε δημοσίευσε βίντεο που δείχνει τις συριακές δυνάμεις να απωθούν εξτρεμιστές κοντά στο χωριό Νεράμπ, δυτικά της Σαρακίμπ στην επαρχία Ιντλίμπ.

Ο Ερντογάν τρώει απανωτά χτυπήματα στην Συρία καθώς οι κυβερνητικές δυνάμεις του Άσαντ με τη βοήθεια των Ρώσων δεν επιτρέπουν στους τζιχαντιστές να αλωνίζουν και υποχωρούν συνεχώς. Γι΄αυτό και παρακαλάει τον Πούτιν να σταματήσει τον Άσαντ και τρέχει και σε ΗΠΑ, Γαλλία και Γερμανία μήπως και σώσει την πατρίδα.

Το βίντεο του SANA είναι τραβηγμένο από drone και δείχνει την καταστροφή πολεμικών οχημάτων που έχει δώσει η Τουρκία στους Τζιχαντιστές στην επαρχία Ιντλίμπ, μεταξύ αυτών τεθωρακισμένα, φορτηγά μεταφοράς προσωπικού και άλλα φορτωμένα με όπλα.

Την Πέμπτη, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι εξτρεμιστές που υποστηρίζονται από τουρκικό πυροβολικό παραβίασαν τις θέσεις άμυνας του συριακού στρατού κοντά στα χωριά Κμένας και Νεράμπ στην Ιντλίμπ.

Ένα ρωσικό μαχητικό Su-24 εξαπέλυσε επίθεση βοηθώντας τον Στρατό του Άσαντ να απωθήσουν την ανάπτυξή τους. Αποτέλεσμα όπως παραδέχτηκε και το τουρκικό υπουργείο Άμυνας δύο στρατιώτες να χάσουν τη ζωή τους και πέντε να τραυματιστούν. Ήρθαν να προστεθούν στους ήδη 14 νεκρούς στρατιώτες. Όσο μεγαλώνει ο αριθμός με τα φέρετρα που επιστρέφουν στην Τουρκία τόσο θα αυξάνει και η πίεση στον Ερντογάν.


ΠΗΓΗ