Ένα βίντεο της ρωσικής Αεροπορίας δημοσίευσαν τα συριακά ΜΜΕ χθες το βράδυ στο οποίο φαίνονται οι ρωσικοί βομβαρδισμοί εναντίον των τουρκικών θέσεων στην πόλη Καμίνας.

Τα πλάνα τα οποία έχουν επενδυθεί με επική μουσική δείχνουν τους βομβαρδισμούς τουρκικών και ισλαμιστικών θέσεων αλλά και τη στιγμή που το ρωσικό Su-24M κατέστρεψε τρία τουρκικά άρματα μάχης M60T που χρησιμοποιούσαν οι Τούρκοι και οι ισλαμιστές, σκοτώνοντας 2 Τούρκους στρατιώτες.

Επίσης χθες εκτός από αερομαχίες και εικονικούς βομβαρδισμούς των Ρώσων στα τουρκοσυριακά σύνορα είχαμε και την πτήση ρωσικών στρατηγικών βομβαρδιστικών αεροσκαφών Tu-22M3 στα διεθνή ύδατα της Μαύρης Θάλασσας και κοντά στις ακτές της Τουρκίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου άμυνας, δύο στρατηγικά βομβαρδιστικά μακράς εμβέλειας Tu-22M3, πραγματοποίησαν πτήσεις πάνω από την ουδέτερη ζώνη της Μαύρης Θάλασσας σε κοντινή σχετικά απόσταση από τις τουρκικές ακτές.

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, ρωσικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη κάλυψαν 4.5 χιλιάδες χιλιόμετρα κατά τη διάρκεια της πτήσης τους, συνοδευόμενα από μαχητικά  αεροσκάφη που ανήκαν στη Νότια Στρατιωτική Περιφέρεια.ΠΗΓΗ