Έβρος: Τι υλικά δώρισαν στον Ελληνικό Στρατό οι Ρεπουμπλικανοί Ελλάδας


Ο κ. Τζόναθαν Κωνσταντίνου, πρόεδρος του ελληνικού παραρτήματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ κάνει έκκληση να βοηθηθεί ο ελληνικός Στρατός και δίνει το παράδειγμα με τη δωρεά των Ρεπουμπλικανών Ελλάδας.

Ειδικότερα, μας πληροφορεί ότι:

Το παράρτημα Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κατόπιν της σχετικής προσκλήσεως του ΓΕΕΘΑ για άμεση παράδοση δωρεών υπέρ των μάχιμων μονάδων του Ελληνικού Στρατού, Ναυτικού, Αεροπορίας, Λιμενικού και Σωμάτων Ασφαλείας, ανταποκρινόμενο άστραπιαία στο Πανεθνικό κάλεσμα της ηγεσίας της Πολιτείας, προέβη στην άμεση αγορά και δωρεά προς το ΓΕΕΘΑ ενός πλήρους φορτίου μπαταριών και ελαστικών για τις ανάγκες του Στρατού και ειδικότερα των τζίπ που επιχειρούν στην πρώτη γραμμή στον Εβρο κατά της υβριδικής ανοικτής επίθεσης που διεξάγει εδώ και ημέρες η Τουρκία σε βάρος της Ελλάδος.

Τα υλικά αυτά ειδικών προδιαγραφών που ζητήθηκαν από το ΓΕΕΘΑ, παραδόθηκαν σήμερα 13-3-2020 από τον ίδιο τον Πρόεδρο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματο των ΗΠΑ στην Ελλάδα κο. Τζόναθαν Κωνσταντίνου στις κεντρικές αποθήκες του Στρατού στην Αττική, θα επακολουθήσει δε και δεύτερη παράδοση υλικών, ελπίζουμε ακόμα μεγαλύτερη, εντός της επομένης εβδομάδας.

Για πληροφορίες του πώς μπορεί κανείς να συμμετάσχει στην συνεχιζόμενη προσπάθεια ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων μπορεί να επικοινωνεί είτε τηλεφωνικά στο 210-6123444, είτε με μήνυμα στο info@republicansoverseas.gr, είτε να αντλήσει πληροφορίες από τις ιστοσελίδες του ΓΕΕΘΑ.

Ήδη το κόμμα μας από τις 10-3 έχει απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους Ελλαδίτες και ομογενείς πατριώτες, ανεξαρτήτως κομματικής τοποθετήσεως να συνδράμουν ενεργά και ουσιαστικά σε αυτήν την δύσκολη ώρα του Έθνους μας.

ΠΗΓΗ