Οι ειδικοί φρουροί έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την επέτειο (βίντεο)

Οι ειδικοί φρουροί έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την επέτειο (βίντεο)


Το δικό τους χρώμα στον «βουβό», λόγω κορωνοϊού, εορτασμό της εθνικής επετείου έδωσαν οι ειδικοί φρουροί, πραγματοποιώντας μια ιδιότυπη και άκρως συμβολική «παρέλαση» μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Με μια αυθόρμητη και ανθρώπινη κίνηση αστυνομικοί της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» τίμησαν την επέτειο για την 25η Μαρτίου με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Οι άνδρες της ΔΡΑΣΗ κατά την διάρκεια της διέλευσης τους από την λεωφόρο Αμαλίας, μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, παρατάχθηκαν σε σχηματισμό και ουσιαστικά παρέλασαν άτυπα, μια ημέρα που λόγω της πανδημίας του covid -19 δεν πραγματοποιήθηκε παρέλαση ως είθισται.

Την μοναχική παρέλαση των ανδρών της ΔΡΑΣΗ, είδαν οι λιγοστοί διαβάτες και οδηγοί οχημάτων που έτυχε να περνούν εκείνη τη στιγμή από το κέντρο της Αθήνας.


Στο facebook, μάλιστα ανέβασαν και σχετικό βίντεο γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η μοναχική διέλευση των Ειδικών Φρουρών της ΟΜΑΔΑΣ ΔΡΑΣΗ μπροστά από τα ιερά και τα όσια της Πατρίδας τον ΑΓΝΩΣΤΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΤΡΙΔΑ θα αντέξεις!!!»ΠΗΓΗ