Λιμενικοί: Με το επίδομα που λέγατε τι γίνεται; Θα πάει και αυτό στις καλένδες;




Τον τελευταίο καιρό και έπειτα από υπερπροσπάθεια των συναδέλφων μας Λιμενικών στα θαλάσσια σύνορα της χώρας, άφησαν κάποιοι να διαρρεύσει  ότι οι Λιμενικοί  θα έπαιρναν ένα χαρτζιλίκι για ηθική ανταμοιβή.
Ήρθε ο Έβρος έπειτα και με τα επεισόδια το επίδομα αυτό επεκτάθηκε και στην αστυνομία και στα Σώματα των Ε.Δ.( Και πολύ σωστά) 
Ήρθε ο COVID-19 και πλεον η συζήτηση άρχισε να φουντώνει αφού πλεον όλα τα σώματα ασφάλειας συνέβαλαν στην επιτυχημένη έκβαση του ιού στην χωρά μας.


Οι συνάδελφοι μας στα θαλάσσια σύνορα της χώρας όμως, ακόμα ασκούν το καθήκον σε αντίξοες συνθήκες κάτω από τον φόβο των παράνομων μεταναστών, που το τελευταίο διάστημα έρχονται ως κρούσματα του κορονοϊού από την Τουρκιά.
Και σας ρωτάμε: 

Από κυβερνητικά στελέχη είχε αρχικά δοθεί η εντύπωση ότι το επίδομα θα δοθεί ; (Μα και βέβαια ΝΑΙ)
Είχε αναφερθεί ότι για το θέμα του επιδόματος στα Σ.Α . ασχολείται προσωπικά ο Πρωθυπουργός και η σκέψη ήταν να πάρουν από 500 - 600 ευρώ;
Τώρα που όλοι ασχολούνται με τον ανασχηματισμό και όλοι ψάχνουν να δουν τι θέση θα πάρουν, αυτό  το πολυσυζητημένο βοήθημα προς τους Λιμενικούς αλλά και για όλα τα Σ.Α. τι έχει γίνει;
Γιατί  όλοι κωφεύουν και σφυρίζουν αδιάφορα; Τι ενέργειες γίνονται από τους εκπροσώπους μας στα συνδικαλιστικά όργανα;

Υπάρχει κάποια ενημέρωση ή και αυτό θα πάει στις καλένδες 
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Φωνή του Λ.Σ.