Συμπλοκή με μαχαιρώματα μεταξύ μαθητών - Στο νοσοκομείο δύο άτομα


Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει το άγριο περιστατικό που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής μεταξύ μαθητών στην περιοχή του Ψυχικού, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο εξ αυτών

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 2 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής, όπου δύο ομάδες μαθητών ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση στην περιοχή του Ψυχικού.

Ραντεβού θανάτου;
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, η μία εκ των ομάδων αποτελείτο από μαθητές προερχόμενους από την περιοχή της Νέας Ιωνίας, οι οποίοι φέρονται να ανέβηκαν στο Ψυχικό, με στόχο να συναντήσουν την δεύτερη ομάδα, που αποτελείτο από μαθητές της περιοχής.


Όπως όλα δείχνουν, οι δύο ομάδες πρέπει να είχαν κανονίσει εκ των προτέρων τη συνάντησή τους, ενώ η προχωρημένη ώρα βοήθησε στο να αποφύγουν πιθανό έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ, καθώς, βγαίνοντας από το σπίτι τους, παραβίαζαν τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας που ίσχυαν μέχρι τις 6 το πρωί της Δευτέρας, με στόχο την αποτροπή εξάπλωσης του ιού.

Παρά τις σχετικές συστάσεις για αυστηρή τήρηση της κοινωνικής αποστασιοποίησης, οι δύο ομάδες των μαθητών δεν υπολόγισαν ούτε τους επιβεβλημένους κανόνες απαγόρευσης της κυκλοφορίας, αλλά ούτε και τίποτε άλλο και συναντήθηκαν, όπως φαίνεται, για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

Η κατάσταση, όμως, ξέφυγε εντελώς εκτός ελέγχου, με αποτέλεσμα, λίγη ώρα μετά τη συνάντησή τους, οι νεαροί να βγάλουν…μαχαίρια και να αρχίσουν να επιτίθενται ο ένας στον άλλο.

Συνέπεια αυτού του παράλογου ραντεβού των δύο ομάδων ήταν δύο μαθητές να τραυματιστούν ευτυχώς ελαφρά, φέροντας πληγές από μαχαίρι, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν εσπευσμένα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η υπόθεση θα περάσει στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας, που θα αναλάβει να διερευνήσει τα αίτια αυτής της συμπλοκής και παρά τις αυστηρές απαγορεύσεις, αλλά και την ταυτότητα του συνόλου των συμμετεχόντων σε αυτήν.

ΠΗΓΗ