Γεμάτοι μίσος οι Αλβανοί: Επιτέθηκαν σε σπίτια Βορειοηπειρωτών στους Αγίους Σαράντα


Τη νύχτα της Πέμπτης 11 Ιουνίου 2020 (ξημερώματα 12ης Ιουνίου), “άγνωστοι” κακοποιοί, επέδραμαν σε τέσσερα σπίτια της Κρανιάς Αγίων Σαράντα. Τα σπίτια αυτά βρίσκονται στην σειρά, στον ίδιο δρόμο της Κρανιάς. Συγκεκριμένα είναι του Γιώργου Νταή, του Αχιλλέα Κίτσου, του ξάδερφού του Ηρακλή Κίτσου και του Οδυσσέα Σταύρου

Όλοι οι ιδιοκτήτες ζουν και εργάζονται στον ελλαδικό χώρο, μαζί με τις οικογένειές τους: ο πρώτος στην Πάτρα, ο δεύτερος στην Ρόδο, ο τρίτος στα Ιωάννινα και ο τέταρτος στην Αθήνα. Οι κλέφτες αφαίρεσαν τα πάντα από τα εσωτερικών των σπιτιών. 

Από μαχαιροπήρουνα και ρουχισμό έως οικιακές συσκευές και γεωργικά εργαλεία. Σαν να μην έφταναν οι κλοπές, προκάλεσαν και καταστροφές στις οικοδομές.

Οι συγκεκριμένες διαρρήξεις δεν χαροποιούν μόνον τους φυσικούς συντελεστές τους. Κάποιοι άλλοι θα είναι ικανοποιημένοι με το ότι οι άνθρωποί μας που μοχθούν για να φτιάξουν τα σπίτια τους, τα βλέπουν να είναι στο έλεος των συμμοριών, όπως αναφέρει το Himara.gr

Οι ακραίοι σοβινιστικοί κύκλοι των Τιράνων είναι οι ηθικοί αυτουργοί καθώς ποτέ δεν εγκατέλειψαν τον διπλό τους στόχο να εξαφανίσουν τον ελληνισμό από τα πατρογονικά μας εδάφη και να συνεχίσουν να εγκαθιστούν έποικους. 

Όμως θα θέλαμε να τους κάνουμε γνωστό κάτι που πρωτοείπαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι: “Άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων άλλα δε θεός κελεύει”.