Το απόλυτα δικαιολογημένο μήνυμα αγανάκτησης συζύγου Στρατιωτικού


Σύζυγος Στρατιωτικού μας έστειλε εδώ στο enoplos.gr, το παρακάτω μήνυμα αγανάκτησης, σχετικά με την καθυστέρηση κοινοποίησης των ετήσιων μεταθέσεων.

Εκείνο που πρέπει να τονισθεί ιδιαίτερα, είναι η μεγάλη αγωνία της συζύγου, η οποία είναι στο έβδομο μήνα κύησης, περιμένοντας να γεννήσει τον Αύγουστο και ενώ έχει ειδοποιηθεί ο σύζυγος της, ότι θα μετατεθεί, δεν γνωρίζει μέχρι σήμερα, την περιοχή και την ημερομηνία τοποθέτησης, για να μπορέσει να βρει νέο ιατρό και κλινική για την γέννα της.

Δείτε το μήνυμα που μας έστειλε:

Γράφω γιατί έχω αγανακτήσει φέτος με τις μεταθέσεις που έχουν καθυστερήσει τόσο πολύ...έχουμε οικογένειες παιδιά και είμαστε ξεκρέμαστοι...προσωπικά είμαι έγκυος 7 μηνών τον Αύγουστο περιμένω να γεννήσω κ έχω κ ένα γιο που το Σεπτέμβρη ξεκινάει σχολείο...περιμένουμε μετάθεση, η οποία όμως δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμη...πότε θα βρούμε σπίτι πότε θα μετακομίσουμε κ πότε θα βρω στη νέα πόλη που θα πάμε κλινική γιατρούς κλπ... Μέσα Μαΐου μας είχαν πει τηλεφωνικά ότι θα βγει η μετάθεση μας κ έφτασε Ιούνιος...Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το χάλι επιτέλους είμαστε άνθρωποι κ κουβαλάμε ψυχές μαζί μας...