ΚΕΔΑ/Ζ Ο εμπαιγμός των στελεχών της ΠΑ συνεχίζεται


Επιστολή στελεχών της Πολεμικής Αεροπορίας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του enoplos.gr σχετικά με την λειτουργία του ΚΕΔΑ Ζούμπερι

Έχουμε φτάσει στο τέλος του Ιουλίου και το θέρετρο παραμένει ακόμα κλειστό για τους δικαιούχους επισκέπτες. Όσες προσπάθειες έχουμε κάνει είτε μέσω του ΓΕΑ είτε μέσω του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας έχουν αποβεί άκαρπες. 

Όχι μόνο δεν βρίσκουμε άκρη, αλλά μας κοροϊδεύουν κιόλας για να περνάει ο καιρός και να τελειώσει και το καλοκαίρι. Έχουμε βαρεθεί να ακούμε για κοινωνική πολιτική απο το υπουργείο Άμυνας και το ΓΕΑ. Που είναι αυτή η περιβόητη κοινωνική πολιτική για τα στελέχη της ΠΑ ? 

Μπορεί να μας απαντήσει ο κύριος Παναγιωτόπουλος και ο κύριος Μπλιούμης που θα μπορέσουν να ξεκουραστούν και να χαρούν την θάλασσα τα πληρώματα των Canadair οι οποίοι δίνουν καθημερινά αγώνα για την κατάσβεση των πυρκαγιών? 

Που θα μπορέσουν να ξεκουραστούν τα πληρώματα των ελικοπτέρων που πετάνε νύχτα και μέρα κάνοντας αεροδιακομιδές και έρευνα και διάσωση ?

 Που θα μπορέσουν να ξεκουραστούν τα πληρώματα των C 130 και C 27 που όλο αυτό τον καιρό πετάνε εξίσου νύχτα μέρα μεταφέροντας απαραίτητο εξοπλισμό και προσωπικό σε όλη την Ελλάδα ? Μιλάω για όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες που φυλάνε Θερμοπύλες και με την αυταπάρνηση και αυτοθυσία τους προστατεύουν την χώρα και τους πολίτες της. 

Τους βλέπαμε την περίοδο της καραντίνας μέσα απο τα  διαφημιστικά σποτ και ήταν οι ήρωες μας. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει ότι θα αναγνωριστεί το έργο τους. Όχι μόνο δεν αναγνωρίστηκε το έργο τους και ξεχάστηκαν γρήγορα, τους στέρησαν ακόμα και αυτά που τους ανήκουν. 

Όπως για παράδειγμα το θέρετρο της πολεμικής αεροπορίας στο Ζούμπερι που είναι το μοναδικό στο Λεκανοπέδιο Αττικής και σε αυτό μπορούν να πάνε να ξεκουραστούν τα πληρώματα που προανέφερα.

 Όλο αυτό μπορεί να λυθεί με ένα απλό τηλεφώνημα που όμως δεν γίνεται.