Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στο Στρατηγείο Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ)


Στο Στρατηγείο Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου (ΣΔΑΜ) βρέθηκε το μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, όπου  επισκέφθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αρχηγείου Στόλου (ΑΣ/ΚΕΠΙΧ) και τον υποδέχθηκε ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Παναγιώτης Λυμπέρης.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του καταρχάς ενημερώθηκε για την πορεία κα εκτέλεση των επιχειρησιακών έργων του Στόλου μέχρι τώρα στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, όπου έχει αναπτυχθεί το σύνολο των Μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού.

Απευθυνόμενος στο προσωπικό το ΑΣ/ΚΕΠΙΧ, συνεχάρη όλο το προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού, Διοικητές, Κυβερνήτες και πληρώματα για την ετοιμότητα που επέδειξαν και την απόλυτα επιτυχή αντιμετώπιση της κατάστασης και των προκλήσεων που λαμβάνουν χώρα στην Περιοχή Ευθύνης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ (Αιγαίο – Ανατολική Μεσόγειο).

Ο κ. Φλώρος δήλωσε περήφανος για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, με ιδιαίτερη έμφαση στο προσωπικό του Πολεμικού Ναυτικού για τον επαγγελματισμό, τη ναυτοσύνη, την ψυχραιμία, την αυταπάρνηση, την αποφασιστικότητα και την αποτελεσματικότητα που επέδειξε κατά την εκτέλεση των έργων που του έχουν ανατεθεί μέχρι τώρα.

​Τέλος αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό του ΑΣ/ΚΕΠΙΧ για την μεγάλη εορτή της Χριστιανοσύνης και του Ελληνισμού, την Κοίμηση της Θεοτόκου, της προστάτιδας των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.