Στο Μαξίμου ΥΕΘΑ, Α/ΓΕΕΘΑ και οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων

Στο Μαξίμου ΥΕΘΑ, Α/ΓΕΕΘΑ και οι Αρχηγοί των Γενικών ΕπιτελείωνΣτο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν τα εξοπλιστικά και η ενίσχυση της αποτρεπτικής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων

Ξαφνικό Ραντεβού με τον πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη είχαν νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι ο υπουργός Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο ,ο Αρχηγός του ΓΕΕΘΑ και των ΓΕ με επίκεντρο το Πακέτο των Εξοπλιστικών Προγραμμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του veteranos.gr, στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν τα εξοπλιστικά η ενίσχυση της αποτρεπτικής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και η κρίση στην ανατολική Μεσόγειο με τις προκλήσεις της Τουρκίας.

Υπενθυμίζεται ότι το ΓΕΕΘΑ βρίσκεται σε άμεση συνεννόηση με το Γαλλικό Γενικό Επιτελείο για να κλειδώσει η προμήθεια των αεροσκαφών Rafale, αλλά και άλλα προγράμματα αναβάθμισης εξοπλισμών.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν εκτός του πρωθυπουργού και του υπ. Άμυνας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος, οι Αρχηγοί των ΓΕ, η διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού, Ελένη Σουρανή και ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.