Δεν κλείνει το στρατοπέδο «ΔΕΛΛΑΓΡΑΜΑΤΙΚΑ» στον Προβατώνα Σουφλίου-Τι ακριβώς θα γίνει

Μεγάλη αναστάτωση έχει γίνει από χθες, μετά από πληροφορίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με το κλείσιμο, του στρατοπέδου «ΔΕΛΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ» στον Προβατώνα του δήμου Σουφλίου και την αποχώρηση, της 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, του enoplos.gr έχει γίνει παρανόηση, για το τι ακριβώς θα συμβεί στην περιοχή, λόγω αποχώρησης της 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, όπως προβλέπει το σχέδιο που παρουσιάστηκε, κατά την προχθεσινή ειδική συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Αμύνης και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο, αλλά και τον υφυπουργό Αλκιβιάδη Στεφανή..

Οι δικές μας πληροφορίες, από πολύ αξιόπιστες πηγές, λένε ότι όλο το προσωπικό, θα παραμείνει στην Μονάδα και η μόνη αλλαγή που θα γίνει, είναι ότι θα ενταχθεί πλέον, κατευθείαν στην 12η Μεραρχία, πλην του Επιτελείου, που όπως είναι φυσικό δεν απαιτείται να υπάρχει.

Επιπλέον, στα σχέδια του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, είναι ότι η συγκεκριμένη περιοχή, ανήκει σε αυτές, που θα ενισχυθούν σημαντικά, με νέο προσωπικό, από τις προσλήψεις που θα γίνουν στο άμεσο μέλλον με ΕΠ.ΟΠ.