Το ΓΕΣ καταβάλλει χρήματα στα στελέχη που εμπιστεύτηκαν την ΠΟΕΣ



Ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.Σ. με  ευχάριστα νέα για τα Στελέχη του Στρατού Ξηράς, το ΓΕΣ καταβάλλει τόκους, σε όσους την εμπιστεύτηκαν και κατέθεσαν αγωγή, αξιώνοντας την καταβολή τους από τα οφειλόμενα και αντισυνταγματικώς κριθέντα αναδρομικά.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι.

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ), από την περασμένη εβδομάδα και το Γενικό Επιτελείο Στρατού ξεκίνησε την καταβολή των οφειλόμενων τόκων στις/στους υπηρετούσες/ντες στον Στρατό Ξηράς στρατιωτικούς που επέδειξαν εμπιστοσύνη στην Π.Ο.Ε.Σ. και κατέθεσαν αγωγή αξιώνοντας την καταβολή τους από τα οφειλόμενα και αντισυνταγματικώς κριθέντα αναδρομικά μας.

Ιδιαίτερη ήταν η χαρά μας όταν ανάμεσα στα πρόσωπα στα οποία κατεβλήθησαν οι τόκοι ευρίσκονται και συνάδελφοι που κυνήγησαν και συνεχίζουν και κυνηγούν δικαστικώς της Π.Ο.Ε.Σ.

Εμπιστευτείτε την Ομοσπονδία σας. Ενημερωθείτε από τις Ενώσεις σας.

Η δύναμή μας βρίσκεται στη διαχρονική εμπιστοσύνη σας. Τις επόμενες ημέρες έρχονται ευχάριστες εκπλήξεις για όλες και όλους σας.

Τα φετινά Χριστούγεννα, αν και σιωπηρά, για όλες και όλους τις/τους στρατιωτικούς θα παραμείνουν φωτεινά, όπως τα Χριστούγεννα του 2018.