Ναύαρχος αποκαλύπτει: 600 κρυφά τζαμιά λειτουργούν παράνομα στην Ελλάδα!Μια εντυπωσιακή αποκάλυψη που αφορά τους τόπους λατρείας των μουσουλμάνων που ζουν στην Ελλάδα, κάνει μέσα από το βιβλίο του ένας απόστρατος ναύαρχος του Πολεμικού Ναυτικού.

Αφορά τον αριθμό, τον τρόπο λειτουργίας τους, τον τόπο που βρίσκονται και τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας, όπου προσέρχονται οι πιστοί να προσευχηθούν.

Μετά από ερεύνα και προσεκτική συγκέντρωση στοιχείων ο υποναύαρχος ε.α. Βασίλης Πολίτης, έγραψε το βιβλίο «Ισλαμικό Τέμενος στην Αθήνα», που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από τον εκδοτικό οίκο «Ινφογνώμων».

Στις σελίδες του υπάρχουν πολλά ιστορικά στοιχεία, όπως για παράδειγμα ότι μέχρι το τέλος του Β Παγκοσμίου Πολέμου στην Ελλάδα ζούσαν περίπου 4.000 μουσουλμάνοι, οι οποίοι τελούσαν απρόσκοπτα τα θρησκευτικά τους καθήκοντα σε ειδικά διαρρυθμισμένες αίθουσες μέσα στις πρεσβείες τους η σε ξενοδοχεία. Στις μέρες μας με την έκρηξη των προσφυγικών ροών, τα γνωστά η άγνωστα τζάμια, ξεπερνούν τα 600!