''Ρίχνουν'' τον Νετανιάχου - Άσχημη εξέλιξη για την Ελλάδα



Πως επηρεάζεται η χώρα μας
Ρίχνει τον Νετανιάχου η κεντροαριστερά μαζί με το εθνικιστικό κόμμα Yamina! Πρόκειται για μία εξέλιξη που δεν συμφέρει την Ελλάδα, καθώς ο Νετανιάχου έχει παίξει έναν καθοριστικό ρόλο για την συμμαχία Ελλάς-Κύπρου-Ισραήλ! 
 
Οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης του Ισραήλ δήλωσαν ότι θα συνεργαστούν για να σχηματίσουν κυβέρνηση συνασπισμού την Κυριακή

Ο Naftali Bennett, επικεφαλής του μικρού θρησκευτικού και εθνικιστικού κόμματος Yamina και ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Yair Lapid, του κεντρικού κόμματος Yesh Atid, δήλωσαν ότι έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους.

"Τα τελευταία δύο χρόνια, το Ισραήλ βρισκόταν σε συνεχόμενες εκλογές, με εσωτερικές μάχες χωρίς ηγεσία", δήλωσε ο Bennett την Κυριακή σε τηλεοπτική ανακοίνωση. "Αυτό δεν θα συμβεί ξανά. Μπορούμε να το σταματήσουμε αυτό και να πάρουμε τον έλεγχο."

"Κανείς δεν πιστεύει πια τον Νετανιάχου", πρόσθεσε ο Bennett,. "Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, σκοπεύω να σχηματίσω κυβέρνηση εθνικής ενότητας με τον Lapid."

Μιλώντας μετά από τον αρχηγό της Yamina, Naftali Bennett, ο Πρωθυπουργός Νετανιάχου κατηγόρησε τον δεξιό του αντίπαλό του,  ότι παραπλανά το Ισραηλινό κοινό. Ισχυρίστηκε ότι ο Bennett υποκινεί «την μεγαλύτερη απάτη του αιώνα» και ότι ο αρχηγός της Yamina ενδιαφέρεται μόνο να γίνει πρωθυπουργός.


ΠΗΓΗ