Πιλότος για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν - "Ετσι στραγγάλισα και τον σκύλο"



Ο 33χρονος σύζυγος της Καρολάιν, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, μετά από ανάκριση οκτώ και πλέον ωρών ομολόγησε το φόνο της 20χρονης συζύγου του στις 11 Μαΐου και συνελήφθη.

Τα στοιχεία που είχαν εντοπίσει τα εργαστήρια της αστυνομίας ήταν συντριπτικά και η κατάθεση της ψυχολόγου στην οποία είχε μιλήσει η Καρολάιν και της είχε περιγράψει το συζυγικό αδιέξοδο και τις σκέψεις της να πάρει το παιδί και να φύγει αποδείχθηκαν κρίσιμα στον προσδιορισμό του δράστη.

Eπίσης η σύμπτωση του ίδιου συμβάντος με αυτό που είχε συμβεί στον εκπαιδευτή του (στα Μέγαρα) πριν δύο χρόνια στο Αλεποχώρι, ήταν πολύ ύποπτη.

H αγριότητα της δολοφονίας σημαδεύτηκε και από την θανάτωση του σκύλου, τον οποίο κρέμασε!

Σύμφωνα με πληροφορίες περιγράφοντας το βράδυ της 11ης Μαίου είπε: «Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Τσακωθήκαμε πάλι για άλλη μια φορά. Με έδιωξε από το κρεβάτι και την είδα φεύγοντας να πετά το μωρό στην κούνια. Μου έλεγε να φύγω από το σπίτι και με χτυπούσε.

Θόλωσα και ενώ συνέχιζε να φωνάζει, πήγα από πάνω της και της έκλεισα το στόμα με τα χέρια μου και στη συνέχεια με μια μπλούζα της έκλεισα το στόμα και τη μύτη.

Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, έψαξα να δω πώς να το καλύψω γιατί υπάρχει και ένα μωρό 11 μηνών.

Δεν είχα συνεργό, τα έκανα όλα μόνος μου και προσπάθησα όσο μπορούσα να τα κάνω έτσι, ώστε να γίνουν πιστευτά».

Η ανατροπή στην υπόθεση ξεκίνησε μετά τα νέα στοιχεία που είχε η αστυνομία στα χέρια της και οδήγησαν τις Αρχές να φέρουν εσπευσμένα στην Αθήνα τον 33χρονο πιλότο, αμέσως μόλις τελείωσε το μνημόσυνο της Καρολάιν στην Αλόννησο.

Αρχικά είπε στους αστυνομικούς ότι είχε τσακωθεί το προηγούμενο βράδυ με την σύζυγό του. Επίσης τόνισε πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχε πει κάτι στους αστυνομικούς γιατί φοβόταν για την ενός έτους σήμερα κόρη του με την Καρολάιν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο 33χρονος πιλότος, που «έσπασε» μετά από κατάθεση περίπου οκτώ ωρών, είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα, πάνω στα νεύρα του, μετά από ένα διαπληκτισμό τους, το μοιραίο βράδυ, ενώ πρόσθεσε πως δεν είχε συνεργό. 

Ο σύζυγος της 20χρονης ανέφερε ακόμη, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε συνεχείς προστριβές με την Καρολάιν, ενώ ισχυρίστηκε ότι αυτό που τον ένοιαζε πάνω από όλα ήταν το μωρό τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 33χρονος πιλότος παραδέχθηκε ότι τα έστησε όλα μόνος του και πως δεν υπήρχε κανένας συνεργός στο έγκλημα. Ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος κατάφερε ακόμη και να δεθεί μόνος του.

Ο πιλότος, που τελικά ομολόγησε στις 21:30, υποστήριξε, ότι δεν είχε προσχεδιάσει κάτι και πως αφού έγινε ό,τι έγινε, επιχείρησε να καλύψει τα ίχνη του.

Αυτή είναι η εξήγηση για τη «σκηνοθεσία» στο χώρο της δολοφονίας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το κρέμασμα του σκυλιού της οικογένειας, την αφαίρεση της ψηφιακής κάρτας από το καταγραφικό μηχάνημα του σπιτιού, ακόμη και το γεγονός ότι βρέθηκε δεμένος.

Ακόμη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τους τελευταίους 5 μήνες είχαν προστριβές ενώ υπήρχε και μια απειλή της 20χρονης προς τον 33χρονο πιλότο ότι θα τον χωρίσει και ότι θα φύγει μαζί με το παιδί τους, κάτι που έγινε και το συγκεκριμένο βράδυ. 

Παράλληλα, φαίνεται να υπάρχει και μια δεύτερη κατάθεση ατόμου που έχει καταθέσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα της γυναίκας που παρουσιαζόταν ως ψυχολόγος όπου επισημαίνει κάποια πράγματα που εκείνη είχε «διαγνώσει» στην σχέση του ζευγαριού, ενώ υπάρχουν και οικεία πρόσωπα που φαίνεται να το επιβεβαιώνουν. 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας


Τα στοιχεία που κατά την αστυνομία τεκμηριώνουν την ενοχή του 33χρονου πιλότου προέρχονται κυρίως από την ανάλυση με τη βοήθεια της τεχνολογίας των στοιχείων που προέρχονται από κάμερα, τα κινητά τηλέφωνα του ζευγαριού, αλλά και το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης μητέρας που έδειξε την πραγματική ώρα του θανάτου της, που δεν συνέπιπτε με όσα είχε καταθέσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, το ζευγάρι φαίνεται να καυγάδιζε εκείνο το βράδυ και μάλιστα, φέρονταν να μην τα πήγαιναν καλά επί μήνες με την Καρολάιν να  ήταν αποφασισμένη να φύγει μαζί με το παιδί.

Βασικό στοιχείο είναι το βιομετρικό ρολόι που φορούσε στον καρπό της η Καρολάιν και δείχνει σύμφωνα με την επεξεργασία που έχει γίνει να ανεβοκατεβάζει παλμούς και κάποια στιγμή να σταματάει καταγράφοντας με αυτό τον τρόπο την ακριβή ώρα θανάτου της νεαρής μητέρας.

Παράλληλα, η κάμερα που υπάρχει στο σπίτι φέρεται να κατάγραψε τις τελευταίες λεπτομέρειες λίγο πριν τη μια τα ξημερώματα της μοιραίας βραδιάς. Σε αυτές τις εικόνες που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί φαίνεται ο Μπάμπης να είναι ξαπλωμένος στον καναπέ του ισογείου και να κρατάει στα χέρια του το μωρό.

Η κάρτα μνήμης φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό σε μια χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα.