Αναρχικοί επικήρυξαν και απειλούν 21 αστυνομικούςΑντιεξουσιαστές έδωσαν στη δημοσιότητα διευθύνσεις και ονόματα 21 αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη.

Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησαν αντιεξουσιαστές, οι οποίοι δημοσιοποίησαν τα στοιχεία 21 αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη.

Η ομάδα αναρχικών «Οργάνωση Αναρχική Δράση» ανάρτησε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου κείμενο, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει πως «από σήμερα προχωρούμε στην δημόσια επικήρυξη 21 ένστολων μιασμάτων που είναι ύποπτοι για βασανισμούς και κακοποιήσεις, βιασμούς και συγκαλύψεις περιστατικών έμφυλης βίας, διασπορά φόβου και τρομοκρατίας, συλλήψεις, φυλακίσεις και κάθε άλλη νόμιμη δραστηριότητα μέσα από τα γραφεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, που εχθρέυεται τη ζωή, την ελευθερία και τον σεβασμό στην αξιοπρέπεια της κοινωνικής βάσης».

Στο κείμενο οι αντιεξουσιαστές αναφέρονται στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά, του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα αλλά και στην υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης στην Ηλιούπολη από αστυνομικό, ο οποίος την κρατούσε φυλακισμένη και την εξέδιδε.

Νεότερη Παλαιότερη