ΓΕΕΘΑ: Η δραστηριότητα των Ενόπλων Δυνάμεων όλο τον ΙούνιοΟι συνεχόμενες κόντρες με την Τουρκία επιβάλουν την απόλυτη επαγρύπνηση και κάθε θυσία ώστε να διατηρηθεί η αποτρεπτική αξιοπιστία της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό, η στρατιωτική ηγεσία των Κλάδων, υπό τη σκέπη του ΓΕΕΘΑ και του αρχηγού, στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, δίνουν τεράστια έμφαση στη συνεχή εκπαίδευση και τη διατήρηση των Ενόπλων Δυνάμεων σε κατάσταση πλήρους επιχειρησιακής ετοιμότητας.

Το βίντεο που ακολουθεί, αποτυπώνει το σύνολο των συνεκπαιδεύσεων που διεξήχθησαν τον μήνα Ιούνιο από όλους του Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων και επιμέρους σχηματισμούς τους.Σκληρή και ρεαλιστική εκπαίδευση…

Την εμπειρία που έχει συσσωρευθεί αξιοποιείται από συμμάχους χώρες δεόντως, κατά τρόπον που “χτίζει” περαιτέρω την εμπιστοσύνη με την Ελλάδα και συνεισφέρει τα μέγιστα στις διεθνείς σχέσεις της χώρας.

Το μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο είναι σαφές: Ας μην ποντάρει στο να πιάσει “στον ύπνο” όσους έχουν την ευθύνη για την ασφάλεια και την άμυνα της χώρας. Και υπάρχει πλέον αρκετό διάστημα τέτοιας συμπεριφοράς, ώστε να μην υπάρξουν ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙΣ…