Εάν θέλουν οι Τούρκοι κανείς δεν περνά παράνομα στην Ελλάδα – Αρκεί να είναι γκιουλενιστές



Εάν θέλουν πάντως οι Τούρκοι δεν περνά κανένας παράνομα τα σύνορα με την Ελλάδα. Αρκεί να είναι… γκιουλενιστής. Όπως μεταδίδει η τουρκική καθεστωτική εφημερίδα «Yeni Safak», 17 άτομα που προσπαθούσαν να διασχίσουν τα σύνορα της Αδριανούπολης στην Ελλάδα πιάστηκαν από τους Τούρκους συνοριοφύλακες. Αποδείχθηκε ότι 11 από από τους συλληφθέντες ήταν μέλη της «τρομοκρατικής οργάνωσης FETO». Οργάνωση με το όνομα «FETO» δεν υπάρχει βεβαίως, έτσι έχει ονομάσει αυθαίρετα το τουρκικό καθεστώς τους γκιουλενιστές.
 
Από το τουρκικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας έγινε ανακοίνωση σχετικά με 17 άτομα που πιάστηκαν να προσπαθούν να διασχίσουν τα σύνορα της Αδριανούπολης προς την Ελλάδα.

Στην ανακοίνωση που έγινε στον επίσημο λογαριασμό κοινωνικής δικτύωσης του υπουργείου, «οι Συνοριακοί Αετοί μας στην Αδριανούπολη συνέλαβαν 17 άτομα που προσπαθούσαν να περάσουν παράνομα από τη χώρα μας στην Ελλάδα. Στην έρευνα, διαπιστώθηκε ότι 11 από τους συλληφθέντες ήταν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης FETO».

Πανηγυρίζοντας για αυτή τους την «επιτυχία» οι τουρκικές Αρχές παραδέχονται ότι όποια ομάδα μεταναστών ή προσφύγων περνά παράνομα σε ελληνικό έδαφος είναι επειδή τους αφήνουν. Γιατί εάν θέλουν τους σταματούν. Θέλουν;