"Καθάρισε πάλι η ΠΟΕΣ": Ευχάριστα νέα για τα στελέχη του Στρατού Ξηράς



Ευχάριστα νέα για τα στελέχη του Στρατού Ξηράς με ανακοίνωση της η ΠΟΕΣ ενημερώνει ότι έρχονται οι αποζημιώσεις των μετακινήσεων του προσωπικού, στο πλαίσιο της συνδρομής των Ενόπλων Δυνάμεων στο έργο της επιτήρησης ασφάλειας των συνόρων, με σκοπό την αποτροπή των μεταναστευτικών ροών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μετά από αλλεπάλληλα έγγραφα της Ομοσπονδίας μας και των πρωτοβάθμιων ενώσεων - μελών της, τα οποία στάθηκαν η αφορμή για συνεχιζόμενο κοινοβουλευτικό έλεγχο και πίεση από όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, διαφαίνεται ότι η αποζημίωση των μετακινήσεων του προσωπικού, στο πλαίσιο της συνδρομής των Ενόπλων Δυνάμεων στο έργο της επιτήρησης ασφάλειας των συνόρων, με σκοπό την αποτροπή των μεταναστευτικών ροών, έρχεται.

Με σήμα του το ΓΕΣ ζητά μέχρι την 27η Αυγούστου 2021, να υποβληθούν όλες οι απλήρωτες υποχρεώσεις, ανά έτος και μήνα, μέχρι και τον Ιούνιο 2021. 

Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα παρέμβουμε όποτε χρειαστεί, όπως μέχρι σήμερα πράττουμε. Εμπιστοσύνη στην Π.Ο.Ε.Σ. και στις πρωτοβάθμιες ενώσεις - μέλη της. Εγγραφόμαστε. Δυναμώνουμε τη φωνή μας. Κανείς και καμμία μόνος/η του/της.