Ελληνοτουρκικά: «Οι Έλληνες θα εισέβαλαν στην Τουρκία το 2016!»Ο Τούρκος Ναύαρχος Τζιχάντ Γιαϊτζί, σε δηλώσεις του τόνισε πως προβλήματα, δημιουργούν οι απαιτήσεις των Ελλήνων.

Eλληνοτουρκικά: Ενοχλημένη η Τουρκία για τα ακόμα 6 Rafale, που θα πάρει η ελληνική πλευρά, όπως έκανε γνωστό ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΔΕΘ.

Ο Τούρκος ο Ναύαρχος Τζιχάντ Γιαϊτζί, σε δηλώσεις του, στον τηλεοπτικό σταθμό «Ulusal Kanal», τόνισε πως δεν υπάρχουν προβλήματα ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα.

Όμως οι απαιτήσεις της τελευταίας, φέρνουν… αναστάτωση. Σημείωσε πως τα 23 νησιά στο Αιγαίο δόθηκαν στην Ελλάδα, με τις συνθήκες των Παρισίων και της Λωζάνης, με την προϋπόθεση να είναι αποστρατικοποιημένα, όμως η χώρα μας, από την στιγμή που τα εξόπλισε, έχασε από μόνη της, την κυριαρχία της.

Ακόμη ισχυρίστηκε πως η Ελλάδα, στις 15 Ιουλίου του 2016, μαζί με τα μέλη της FETO, θα εισέβαλαν στην Δυτική Τουρκία.

Μάλιστα για να δικαιολογήσει την επιθετικότητα της χώρας του, αντιστρέφει την πραγματικότητα, ενώ κατηγορεί την χώρα μας , πως θα έμπαινε στην Δυτική Θράκη, μαζί με τους Γκιουλενιστές, αν πετύχαινε το πραξικόπημα που έγινε εναντίον του Ερντογάν το 2016.

loading...