'Εχασε τη ζωή του από τα πυρά που δέχτηκε σε ενέδρα που του έστησαν άγνωστοι



Ένας άνδρας έχασε τη ζωή του από τα πυρά που δέχτηκε, σε ενέδρα που του έστησαν άγνωστοι στο κέντρο της Αθήνας, το βράδυ της Κυριακής.

Το περιστατικό συνέβη έξω από καφετέρια που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Αγίου Παύλου που είναι μεταξύ των οδών Χίου και Ψαρών.

πυροβολισμοί καφετέρια Αθήνα 
Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της δολοφονικής επίθεσης
Πυροβολισμοί στην Αθήνα: Πώς του έστησαν ενέδρα
Σύμφωνα με πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής, ένας άνδρας που φορούσε μάσκα και καπέλο πλησίασε πεζός τον ιδιοκτήτη, ο οποίος βρισκόταν ακριβώς έξω από το καφέ και συνομιλούσε με πελάτες.

Ο δράστης, που κατέβαινε τον πεζόδρομο, πυροβόλησε τον αλβανικής καταγωγής άνδρα και στη συνέχεια διέφυγε τρέχοντας από την οδό Χίου, όπου πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν πως τον περίμενε ένα αυτοκίνητο χρώματος λευκού. Οι δράστες εξαφανίστηκαν και βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Το θύμα φέρεται να ήταν ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης καφετέριας και η ενέδρα θανάτου να είχε στηθεί έξω από την επιχείρησή του. Η περιοχή είναι πολυσύχναστη και την ώρα του αιματηρού περιστατικού ήταν πολύς κόσμος στο σημείο. Μάλιστα, αρκετοί έχουν δει τον δράστη να διαφεύγει και ήδη έχουν δώσει κατάθεση στις Αρχές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης πυροβόλησε το θύμα τουλάχιστον έξι φορές. Ο τραυματίας, που πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει δεχτεί σφαίρες στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε κρίσιμη κατάσταση, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που έχουν αποκλείσει την περιοχή και πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.