Ρώσοι στρατιωτικοί εκπαιδεύουν Σύρους στρατιώτες στη ρίψη εμπρηστικών ρουκετών



Η τηλεόραση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων ανέφερε ότι οργανώθηκαν μαθήματα εκπαίδευσης για στρατιώτες του συριακού στρατού στα περίχωρα της Παλμύρας.

Το κανάλι Zvezda ανέφερε ότι ο στόχος των μαθημάτων εκπαίδευσης που εποπτεύονται από Ρώσους εκπαιδευτές είναι να αυξήσουν το επίπεδο των δεξιοτήτων των Σύρων στρατιωτών που ειδικεύονται στη χρήση του φλογοβόλου και να διδάξουν σε όσους δεν είχαν ασχοληθεί με αυτό το όπλο πριν πώς να το χρησιμοποιήσουν.

Με την πρώτη ματιά, ο «εμπρηστικός εκτοξευτής χειροβομβίδων» φαίνεται να είναι ένα απλό όπλο, αλλά η αντιμετώπισή του δεν είναι απλή λόγω των πολλών χαρακτηριστικών του. Για παράδειγμα, το φλογοβόλο αναπηδά προς τα εμπρός και όχι προς τα πίσω.

Για όσους γνωρίζουν αυτό το όπλο για πρώτη φορά, υπάρχει φλογοβόλο εκτόξευσης του οποίου τα πυρομαχικά είναι φυσίγγιο 7,62 mm αντί για εμπρηστικό βλήμα.

Για να πυροβολήσει το φλογοβόλο τους στόχους που πρέπει να καταστραφούν με ακρίβεια, πρέπει να ληφθούν υπόψη τα βασικά, είναι αναγκαίο η ζώνη εκτόξευσης να βρίσκεται σε συγκεκριμένη θέση.

Και επειδή οι Ρώσοι εκπαιδευτές είναι καλοί στη δουλειά τους, ένα μάθημα αρκεί για να πετύχει τον στόχο. 

Στη συνέχεια, οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν ένα άλλο μάθημα για να μάθουν πώς να προσεγγίζουν τον στόχο στον οποίο στοχεύουν τα εμπρηστικά βλήματα.

Όποιος γνωρίσει τη χρήση του εμπρηστικού εκτοξευτή πυραύλων, που είναι ένα πολύ αποτελεσματικό όπλο, θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα και οι συνάδελφοί του, επίσης,  θα το εκτιμήσουν.

Sputnik Arabic