Ημέρα τιμής για τον πρόεδρο του ΣΟΕΔ Ταγματάρχη Δημήτριο Κοντούρη



Ιδιαίτερη ημέρα τιμής η σημερινή, για τον τωρινό πρόεδρο του ΣΟΕΔ Ταγματάρχη Δημήτριο Κοντούρη, παρέδωσε στην 111ΠΜ, έναν ηλεκτροκαρδιογράφο με τον εξοπλισμό του και μια συσκευή μέτρησης αρτηριακής πίεσης. Είναι προσφορά, του αείμνηστου Χαράλαμπου Τσιμά, στην οποία η οικογένεια του δωρητή τον έχει τιμήσει ορίζοντας τον διαχειριστή - διεκπερωτή της προσφοράς αυτής.

Ο πρόεδρος του ΣΟΕΔ φανερά συγκινημένος αναφέρει τα εξής:

Είχα την τιμή να παραδώσω ως εξουσιοδοτημένος διαχειριστής-διεκπεραιωτής του αείμνηστου Χαράλαμπου Τσιμά,  ιατρικό εξοπλισμό στην 111 ΠΜ.  Πρόκειται για έναν ηλεκτροκαρδιογράφο με τον εξοπλισμό του και μια συσκευή μέτρησης αρτηριακής πίεσης.

Λόγω της προσωπικής μου σχέσης  με τον αείμνηστο Χαράλαμπο Τσιμά, του γνωστοποίησα την  έλλειψη του συγκεκριμένου ιατρικού εξοπλισμού από το ιατρείο της 111ΠΜ και χωρίς δεύτερη σκέψη μου είπε πώς  ο ίδιος θα προσφέρει τα χρήματα για να αγοραστεί. Μάλιστα στη συζήτηση μας μου είπε πώς όσοι υπηρετούν για την πατρίδα μας θα πρέπει να έχουν όλα όσα χρειάζονται. 

Λίγους μήνες μετά από την αγορά του εξοπλισμού έφυγε από τη ζωή και δεν είχε τη δυνατότητα να παραβρεθεί ο ίδιος. Ως όφειλα τήρησα στο ακέραιο την επιθυμία του να παραδοθεί και να χρησιμοποιηθεί από τα στελέχη στην 111ΠΜ.

Ευχαριστώ επίσης την οικογένεια του για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο μου για να χειριστώ την συγκεκριμένη δωρεά. 

Ήταν τιμή μου.

Ο αείμνηστος Χαράλαμπος Τσιμάς