ΚΙΝΑΛ: ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΗΡΩΕΣ – ΙΜΙΑ 1996: ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ – ΒΛΑΧΑΚΟΣ - ΓΙΑΛΟΨΟΣ!



Σαν σήμερα πέρασαν στην αιωνιότητα οι αθάνατοι ήρωες των Ιμίων 1996, Χριστόδουλος Καραθανάσης, Παναγιώτης Βλαχάκος και Έκτορας Γιαλοψός, κρατώντας ψηλά τη σημαία της Ελλάδας και “βροντοφωνάζοντας» την Ελληνική αρχέγονη λεβεντιά!!! Τα λόγια περιττεύουν για να περιγράψουμε το μεγαλείο τους.

Με αφορμή τη σημερινή επέτειο, συντάχθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση του Τομέα Άμυνας.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΗΡΩΕΣ – ΙΜΙΑ 1996: ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ – ΒΛΑΧΑΚΟΣ - ΓΙΑΛΟΨΟΣ!!!

“Σήμερα έρχεται στη μνήμη όλων μας η θυσία των τριών ηρώων του Πολεμικού μας Ναυτικού, Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο και Έκτορα Γιαλοψό, που έδωσαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της Ε-Τ Κρίσης πριν 26 χρόνια, στα νησιά ΙΜΙΑ, κρατώντας ψηλά τη σημαία και “βροντοφωνάζοντας» την Ελληνική αρχέγονη λεβεντιά!!! Τα λόγια περιττεύουν για να περιγράψουμε το μεγαλείο τους.

Τους ευγνωμονούμε για τη θυσία τους και τους τιμούμε για το θάρρος και την τόλμη που έδειξαν, πιστοί στην εκτέλεση του καθήκοντος και στον όρκο που έδωσαν για την πατρίδα.

Η ιστορική αυτή επέτειος αποτελεί παράδειγμα για όλους εμάς τους Έλληνες που έχουμε χρέος καθημερινά να συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε την Πατρίδα που μας γέννησε και μας αξίωσε να αναπνέουμε τον αέρα της ελευθερίας.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!”

Με εκτίμηση

Απτχος (Ι) εα Θωμάς Χατζηαθανασίου
Γραμματέας Τομέα Άμυνας Κινήματος Αλλαγής