ΕΚΤΑΚΤΟ: Το Πακιστάν προμηθεύτηκε τουρκικά Bayraktar TB2 - Συναγερμός στην ΙνδίαΗ είδηση παίζει σήμερα σε πακιστανικά & Τουρκικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με πηγές μου από την Ινδία, τα  Bayraktar TB2 έφθασαν στο Πακιστάν πριν δύο ημέρες! Το Πακιστάν έχει παραγγείλει 6 μονάδες σε πρώτο στάδιο.

Του Αντρέα Μουτζουρούλια
 
Πακιστανικά ΜΜΕ αναφέρουν, πως τα Bayraktar TB2, θα προσφέρουν πλεονέκτημα στο Πακιστάν έναντι της Ινδίας, ειδικά στο Κασμίρ. Ινδοί εμπειρογνώμονες ασφαλείας ταυτόχρονα, είπαν ότι οι αυξανόμενοι δεσμοί Τουρκίας-Πακιστάν αποτελούν θέμα ανησυχίας. 

Η Τουρκία έχει πουλήσει μέχρι τώρα το Bayraktar TB-2 της στην Πολωνία, την Ουκρανία και το Κατάρ εκτός από το Αζερμπαϊτζάν. Το Πακιστάν στηρίχθηκε στην Τουρκία για την αναβάθμιση των τριών υποβρυχίων του στο θέμα του ηλεκτροκινητήρα Agosta 90B και για το σχεδιασμό και την κατασκευή νέων Κορβετών. 

Μην ξεχνάμε πως Τουρκία και Πακιστάν διεξάγουν συνεχώς ασκήσεις σε Αιγαίο & Α. Μεσόγειο. Πακιστάν και Τουρκία έρχονται πιο κοντά. Ινδία και Ελλάδα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα ασκήσεις. Θα πρόκειται για ισχυρή απάντηση στα σχέδια άγκυρας Ισλαμαμπάντ.
 
Δείτε βίντεο: Το δημοσίευμα τουρκικού ΜΜΕ:  

https://www.savunmasanayist.com/pakistanin-bayraktar-tb2-siha-tedarik-ettigi-iddiasi/ 

Τι αναφέρει πακιστανικός λογαριασμός στο τουίττερ, ο οποίος έχει σχέσεις με τον Πακιστανικό Στρατό.