Πυροβολισμοί στη Βούλα … Δύο τραυματίες



Συναγερμός σήμανε στις 5.30 το απόγευμα στη Βούλα, καθώς έπεσαν πυροβολισμοί με καραμπίνα.

Πυροβολισμοί έπεσαν, λίγο πριν από τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, έξω από φούρνο στην οδό Ερμού 5 στη Βούλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα. Ο ένας φέρει τραύμα στο στήθος και ο άλλος στην κοιλιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρξε διαπληκτισμός ατόμων και στη συνέχεια ακούστηκαν πυροβολισμοί που πιθανότατα προήλθαν από καραμπίνα.  Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για το περιστατικό, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως 2 ή 3 άτομα βρίσκονταν σε ένα από τραπέζια που υπάρχουν έξω από το φούρνο, έχοντας μόλις πάρει καφέ. Κάποια στιγμή στο σημείο έφτασαν άλλα δύο άτομα, και έπειτα από λίγο ακούστηκαν φωνές και άρχισαν να τσακώνονται. “Τι θες ρε; Θες λεφτά; Αν θες λεφτά, πες το αλλιώς φύγε” φέρεται να είπε ένα από τα άτομα και στη συνέχεια έπεσαν πυροβολισμοί.

Οι εργαζόμενες στον φούρνο έντρομες κρύφτηκαν στο υπόγειο του μαγαζιού, ενώ κάποιοι από τους εμπλεκόμενους πιθανότατα μπήκαν και μέσα στο κατάστημα, γι’ αυτό και έχει βρεθεί αίμα. Στο σημείο έχει εντοπιστεί και ένα μαχαίρι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τρία από τα άτομα μπήκαν σε ένα μαύρο τζιπ Mercedes με ξένες πινακίδες και εξαφανίστηκαν, ενώ στη συνέχεια εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο έξω από το Ασκληπιείο Βούλας.  Υπάρχουν αναφορές ωστόσο ότι οι μισοί έφυγαν από το σημείο με το συγκεκριμένο τζιπ και κάποιοι άλλοι με ένα ταξί που τους περίμενε λίγα μέτρα πιο κάτω.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ιδία μέσα στο Ασκληπιείο, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως τον έναν τραυματία άφησε έξω από το νοσοκομείο το μαύρο Mercedes.