Πρώην Α/ΓΕΕΘΑ Αρμενίας: Η Ρωσία έχει προετοιμάσει τα πυρηνικά όπλα της για κάθε ενδεχόμενο



Κανείς δεν μπορεί να νικήσει στρατιωτικά τη Ρωσία, διατείνεται ο πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ της Αρμενίας, υποστηρίζοντας ότι μόνο διεθνικά φαινόμενα θα μπορούσαν να την αποσυνθέσουν και προς αυτήν την κατεύθυνση κινούνται η Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν.

Η Ρωσία δεν θα επιτεθεί ποτέ στην Ουκρανία, η Δύση προσπαθεί να την παρασύρει, αλλά η Ρωσία έχει προετοιμάσει τις Ενοπλες Δυνάμεις και τα πυρηνικά της όπλα για κάθε ενδεχόμενο (στη φωτογραφία αρχείου, επάνω, ρωσικό πυραυλικό σύστημα Topol-M).

Δεν μπορεί να νικηθεί στρατιωτικά
Αυτό δήλωσε ο πρώην Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Αρμενίας, αντιστράτηγος Νόρατ Τερ-Γκριγκοριάντς, σε συνέντευξή του στο αρμενικό News.am.

Ο ίδιος υπενθύμισε ότι η Ρωσία ζήτησε από το ΝΑΤΟ να σταματήσει να κινείται προς τα σύνορά της, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η Ρωσία δεν μπορεί να νικηθεί με στρατιωτικά μέσα.

Ο ρόλος της Τουρκίας
«Η ιστορία το μαρτυρεί αυτό. Κανένα κράτος στον κόσμο δεν έχει τέτοια όπλα που έχει η Ρωσία. Η Ρωσία μπορεί να αποσυντεθεί μόνο από διεθνικά φαινόμενα. Αυτό επιχειρείται εντατικά, μεταξύ άλλων, από την Τουρκία και το Αζερμπαϊτζάν», τόνισε ο Τερ-Γκριγκοριάντς.