Εξαφανίστηκαν οι Τούρκοι από το Αιγαίο από το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Harry TroumanΗ παρουσία των Αμερικανών στο Αιγαίο εξαφάνισε τους... Τούρκους.

Εξαφανίστηκαν οι Τούρκοι από το Αιγαίο από το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Harry Trouman το οποίο πλέει στην περιοχή.

Οι Αμερικανοί έστειλαν στο Αιγαίο το αμερικανικό αεροπλανοφόρο Harry Trouman, από το οποίο αμερικανικά μαχητικά και ελικόπτερα πετούν προς την Ρουμανία.

Η παρουσία των Αμερικανών στο Αιγαίο εξαφάνισε τους… Τούρκους οι οποίοι δεν σήκωσαν τουρκικά F 16 για τις συνηθισμένες παραβιάσεις και παραβάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου.

Στην θέα των Αμερικανών στην περιοχή οι Τούρκοι το… ξανασκέφτηκαν για παραβιάσεις.

Την ίδια ώρα οι Ρώσοι ανακοίνωσαν πως έχουν καταρρίψει μέχρι στιγμής 59 (!) ουκρανικά drone μεταξύ των οποίων και πολλά Bayraktar (άλλο ένα σήμερα).

Τα τουρκικά drone έχουν στην κυριολεξία διαλυθεί από τους Ρώσους, αποδεικνύοντας πως τα Bayraktar απέναντι σε οργανωμένους στρατούς, με τα κατάλληλα αντίμετρα, δεν έχουν πολλές πιθανότητες επιβίωσης.

Να θυμίσουμε ότι το Σάββατο, στην αντεπίθεση βγήκε η Ρωσία μετά τα οικονομικά μέτρα εναντίον της Μοσχας από την Δύση.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο Θανάσης Αυγερινός από το Ροστόφ για το Open TV, ανακοινώθηκε από το Κρεμλίνο η απαλλαγή των ρωσικών χρεών (κρατικών και ιδιωτικών εταιριών) άνω του ποσού των 80.000 ευρώ, προς χώρες και εταιρίες που έχουν επιβάλλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

Πρόκειται για την ρωσική απάντηση στις δυτικές κυρώσεις.