Διπλασιασμός των τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο – Είκοσι έξι εμπλοκές!Συνεχίζεται το ενδιαφέρον στα ελληνοτουρκικά, με τους Τούρκους να μη σταματούν τις παραβιάσεις.

Μπορεί όλο ο κόσμος να έχει μπει σε μία… παύση, με τον πόλεμο που μαίνεται ανάμεσα σε Ουκρανία και Ρωσία, ωστόσο τα ελληνοτουρκικά πάντα έχουν ενδιαφέρον.

Συγκεκριμένα, η Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί χωρίς κανέναν ενδοιασμό, κάνοντας απανωτές παραβιάσεις.

Μπορεί η συνάντηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να έριξε τους τόνους σε ότι αφορά τις καυστικές δηλώσεις.

Ωστόσο αυτό δεν είχε καμία απολύτως αλλαγή στα όσα γίνονται καθημερινά στο Αιγαίο, με την Τουρκία να παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο.

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο, Κώστα Μαρδά, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Open «ΏΡΑ Ελλάδος», από τις 14 Μαρτίου μέχρι τις 14 Απρίλιου, μετράμε 691 παραβιάσεις, 26 εμπλοκές και 29 υπερπτήσεις, δείχνοντας ξεκάθαρα το πόσο θέλει να προκαλέσει η γειτονική χώρα.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει για τα καλά, με την κυβέρνηση να δείχνει ακόμα μία φορά την αδυναμία της να διαχειριστεί τα θέματα που αφορούν τα ελληνοτουρκικά.